ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Με περιορισμούς ανοίγουν την Πέμπτη οι τράπεζες - Συναλλαγές με ραντεβού

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Με περιορισμούς ανοίγουν την Πέμπτη οι τράπεζες - Συναλλαγές με ραντεβού
Προειδοποιήσεις για αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας και σύσταση στους καταναλωτές να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις επισκέψεις τους στα τραπεζικά καταστήματα ΙΝΤΙΜΕ

Για την επαναλειτουργία των τραπεζών, που είχαν κλείσει λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα»,  από την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου ενημερώνει η Ελληνική Ένωση Τραπεζών απευθύνοντας παράλληλα σύσταση στους καταναλωτές να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις επισκέψεις τους στα τραπεζικά καταστήματα.

Επίσης, η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, συστήνει στους καταναλωτές, πριν την μετάβαση τους στις τράπεζες, να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, με το συγκεκριμένο κατάστημα και προειδοποιεί ότι ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας λόγω περιορισμένου αριθμού εργαζομέων.

Ειδικότερα η ΕΕΤ αναφέρει:

«Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τα τραπεζικά καταστήματα σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη, και Νότιο Αιγαίο, θα επαναλειτουργήσουν για το κοινό την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, αλλά με σημαντικούς περιορισμούς».

«Ειδικότερα, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες σε καθένα κατάστημα, ενδέχεται αυτό να μην λειτουργεί ή να υπάρχει περιορισμένος αριθμός εργαζομένων ή να υπάρξουν αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας. Ως εκ τούτου συνιστάται οι συναλλασσόμενοι να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις επισκέψεις τους στα καταστήματα όπως επίσης πριν την μετάβαση τους σε αυτά, να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, με το συγκεκριμένο κατάστημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ