ΕΛΛΑΔΑ

Νέα μαρτυρία για τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης - Τι καταγγέλλει 40χρονη

Νέα μαρτυρία για τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης - Τι καταγγέλλει 40χρονη
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον 37χρονο ιερέα στα Κάτω Πατήσια ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Μία ακόμα μαρτυρία για τον 37χρονο ιερέα στα Κάτω Πατήσια που προφυλακίστηκε για τον βιασμό και την κατ' εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης, βλέπει το φως της δημοσιότητας. 

Αυτή τη φορά, μια 40χρονη γυναίκα -την οποία επίσης προσέγγισε μέσω της Εκκλησίας- καταγγέλλει την παρενόχλησή της από τον 37χρονο, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ίδια.

Όπως αναφέρει, ο ιερέας στο πλαίσιο των καθηκόντων του, της έλεγε ότι θα πρέπει να τον εμπιστεύεται απόλυτα και να κάνει ό,τι της λέει εκείνος. Κατά τις συζητήσεις τους για τη θρησκεία, οι ερωτήσεις του 37χρονου έγιναν πιο προσωπικές:

«Άρχισε να μου λέει πώς τα πάω με τον άντρα μου ερωτικά, αν συνευρισκόμαστε, αν υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Του λέω "έχει καμία σχέση με την εξομολόγηση αυτό πάτερ" και μου είπε "φυσικά πρέπει να τα λέμε όλα μην αισθάνεσαι ντροπή και άσχημα, πρέπει να με εμπιστεύεσαι"» είπε η γυναίκα, μιλώντας στο Star.

Η γυναίκα αναρωτιόταν αν υπάρχει εξομολόγηση τέτοιου τύπου και εκείνος τη διαβεβαίωνε πως υπάρχει αλλά αν ήθελε να συνεχίσει μαζί του δεν θα έπρεπε να μιλήσει πουθενά για τα όσα λένε μεταξύ τους.

Η ίδια, όταν έφυγε, πήγε στη δουλειά της και είπε σε όλους τους συναδέλφους τα όσα ειπώθηκαν αλλά φοβήθηκε να κάνει καταγγελία για να μη βρει όπως είπε τον μπελά της. Η γυναίκα αν και άλλαξε εξομολόγο στη συνέχεια του έδωσε ακόμη μια ευκαιρία και εκείνος της ζήτησε να βρεθούν βράδυ στην εκκλησία. Ωστόσο η ίδια δεν πήγε ποτέ.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου ο 37χρονος κληρικός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών έχει τεθεί σε αργία μέχρι να αποφανθούν τα αρμόδια όργανα της ποινικής και εκκλησιαστικής δικαιοσύνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ