ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Κολωνάκι: Νεκρή γυναίκα από πυρκαγιά σε διαμέρισμα - Αποκοιμήθηκε με αναμμένο τσιγάρο

Τραγωδία στο Κολωνάκι: Νεκρή γυναίκα από πυρκαγιά σε διαμέρισμα - Αποκοιμήθηκε με αναμμένο τσιγάρο
ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Τον εντοπισμό της σωρού γυναίκας μέσα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Κολωνάκι που τυλίχθηκε στις φλόγες, επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν 87 ετών, και είχε κινητικά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να διαφύγει από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της. Οι πυροσβέστες την εντόπισαν απανθρακωμένη στο δωμάτιό της.

H φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική πρόκειται για διαμέρισμα τρίτου ορόφου που βρίσκεται σε πολυκατοικία στην οδό Λυκαβηττού.

Επί τόπου έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχείρησαν 7 οχήματα με 18 πυροσβέστες με βραχιονοφόρο όχημα που έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Μιλώντας στο protothema.gr, ο γιος της ηλικιωμένης, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, είπε ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε καθώς η μητέρα του αποκοιμήθηκε με τσιγάρο στο χέρι.

Το διαμέρισμα βρισκόταν στις αγγελίες των μεσιτικών γραφείων με κόστος αγοράς τα 750.000 ευρώ.

Πρόκειται για οροφοδιαμέρισμα τρίτου ορόφου, 242 τ.μ. σε κτίριο με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία, εποχής Μεσοπολέμου, με τέσσερα υπνοδωμάτια και μια μεγάλη βεράντα με θέα στο Λυκαβηττό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ