ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Ρόδο: Βρέθηκε σκελετός γυναίκας - Πιστεύουν πως ανήκει σε εξαφανισμένη Βρετανίδα

Θρίλερ στη Ρόδο: Βρέθηκε σκελετός γυναίκας - Πιστεύουν πως ανήκει σε εξαφανισμένη Βρετανίδα
Σε εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτοποίηση της νεκρής rodiaki.gr

Συναγερμό έχει σημάνει στη Ρόδο καθώς το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε από έναν κυνηγό ανθρώπινος σκελετός που φέρεται πως ανήκει σε γυναίκα

Στο σημείο έσπευσαν αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, ενώ ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αξιωματικοί της αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση, εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο ανθρώπινος σκελετός να ανήκει σε 60χρονη αλλοδαπή η οποία είχε εξαφανιστεί τον Δεκέμβριο του 2020, σύμφωνα με την Ροδιακή.

Επρόκειτο για μια Βρετανίδα, η οποία διέμενε τα τελευταία 15 χρόνια στην περιοχή των Καλυθιών και η οποία δεν είχε εμφανιστεί προκειμένου να πάρει τα τρόφιμα που της αναλογούσαν από τον Δήμο της Ρόδου. Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί ανακοίνωση από το silver alert.

Πολλά από τα χαρακτηριστικά της γυναίκας (ύψος, χρώμα μαλλιών και ντύσιμο) κάνει τους αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση να υποθέτουν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Πλήρη επιβεβαίωση αναμένεται τις επόμενες ώρες καθώς είναι σε εξέλιξη οι έρευνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ