ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρθρωση συμμορίας διαρρηκτών στην Καλλιθέα – Τρόμος για ιδιοκτήτη καταστήματος

Εξάρθρωση συμμορίας διαρρηκτών στην Καλλιθέα – Τρόμος για ιδιοκτήτη καταστήματος
Εικόνες από τη δράση της συμμορίας, που έσπερνε τον φόβο και τον τρόμο στην περιοχή της Καλλιθέας Screen Grab Video

Η δράση συμμορίας διαρρηκτών σε καταστήματα και αποθήκες είχε γίνει φόβος και τρόμος ανυποψίαστων ιδιοκτητών ενώ είναι χαρακτηριστική η περίπτωση όπου ένας ιδιοκτήτης καταστήματος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς την ώρα που έφευγαν από το κατάστημα του και μάλιστα δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν στο πρόσωπο, με τη βαλίτσα που κρατούσαν και είχαν μέσα όλα τα κλοπιμαία. 

Το θύμα διατηρείσαι τη ψυχραιμία του και την ώρα που προσπαθούσαν να εξαφανιστούν, εκείνος του ακολουθούσε και τους τραβούσε φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο.

Πρόκειται για τρεις άνδρες που όπως αποδείχτηκε μετά τη σύλληψη τους είχαν καταφέρει να εισβάλουν σε αποθήκες και καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών στην Καλλιθέα, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Είχαν φτάσει μάλιστα στο σημείο να αρπάζουν ακόμα και εργαλεία όπως τρυπάνια και κομπρεσέρ τα οποία πουλούσαν.

Οι αστυνομικοί της ασφαλείας στη Καλλιθέα συγκέντρωσαν το υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και το υλικό που τους έδωσε το θύμα, που ήρθε αντιμέτωπο μαζί τους και τελικά συνέλαβαν τρεις άνδρες σεσημασμένους που στο παρελθόν είχαν απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές.

Το θράσος της συμμορίας ήταν τέτοιο που σε μια περίπτωση παρακολουθούσαν το θύμα τους που είχαν διαπιστώσει ότι είχε βάλει ένα βαλιτσάκι με εργαλεία μέσα στο όχημα του. Όταν τον είδαν να το σταθμεύει και να απομακρύνεται, με μανία παραβίασαν την πόρτα για να αρπάξουν μόνο αυτό το βαλιτσάκι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη δυο άτομα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ