ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Νάτσης: Η μοιραία σύγκρουση με το φορτηγό - Ψάχνει τις κάμερες ασφαλείας η ΕΛ.ΑΣ.

Πάνος Νάτσης: Η μοιραία σύγκρουση με το φορτηγό - Ψάχνει τις κάμερες ασφαλείας η ΕΛ.ΑΣ.
Για έναν ταλαντούχο και χαμογελαστό άνθρωπο κάνουν λόγο οι συνάδελφοί του, που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη INSTAGRAM

Τα ακριβή αίτια του μοιραίου τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στο νεαρό ηθοποιό Πάνο Νάτση ερευνά η Τροχαία.

Γίνεται αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας, υπάρχουν και κάποιες μαρτυρίες, ενώ οι Αρχές ψάχνουν και τις κάμερες ασφαλείας για να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη.

Το δυστύχημα έγινε στις 6.30 το πρωί του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, σε μία από τις κεντρικότερες διασταυρώσεις της περιοχής.

Στο σημείο της σύγκρουσης βρέθηκε και το κράνος του άτυχου.

Η πρώτη εικόνα είναι πως από την οδό Δεληγιώργη κατέβαινε ένα βαρύ ιδιωτικό όχημα που μετέφερε μπάζα.

Ο ηθοποιός κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Κεραμεικού, κάθετα δηλαδή σε σχέση με τη Δεληγιώργη. Στη διασταύρωση υπάρχει «STOP» επί της οδού Κεραμεικού, ενώ στο σημείο δεν υπάρχει φανάρι.

Η μοτοσικλέτα του ηθοποιού διασταυρώθηκε με το βαρύ όχημα και τότε έγινε η πλαγιομετωπική σύγκρουση, η οποία ήταν σφοδρότατη.

Ο οδηγός του φορτηγού σταμάτησε και στη συνέχεια συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ έχει δώσει και κατάθεση.

Ο Πάνος Νάτσης οδηγούσε στον Κεραμεικό, αφότου είχε φύγει από πάρτι γενεθλίων της ηθοποιού και φίλης του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ήταν από τις ελπίδες του θεάτρου» - Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο

Ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι συγκλονισμένος από τον χαμό του ηθοποιού σε ηλικία μόλις 31 ετών ενώ έχουν τα καλύτερα να πουν για το πρόσωπό του.

Για έναν ταλαντούχο και χαμογελαστό άνθρωπο κάνουν λόγο οι συνάδελφοί του, που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι ήταν «γλυκύτατος, μέσα στο χιούμορ» και ότι η απώλειά του είναι «μεγάλο χτύπημα για το θέατρο».

Όπως είπε, «ήταν ένα νέο παιδί που είχε ήδη κάνει αρκετά καλή καριέρα. Ήταν πρωταγωνιστής στο θέατρο και στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη».

«Τόσο αγαπητό παιδί, τόσο δοτικό παιδί. Ένα παιδί με τόσο καθαρή ψυχή, τόσο ωραίος συνάδερφος, τόσο νέος. Είμαστε μουδιασμένοι. Είμαστε στα τηλέφωνα ο ένας με τον άλλον. Κάπως ακόμα δεν το χωράει και το μυαλό μας. Δεν θέλω να τον χαιρετίσω, ούτε και να πω τίποτα δεν θέλω», είπε ο Θανάσης Αλευράς.

«Έχω χάσει τα λόγια μου, έχω χάσει τα πόδια μου. Κρίμα, κρίμα, κρίμα… Πάντα ευδιάθετος και πάντα χαμογελαστός. Ένας εξαιρετικός συνεργάτης, πλακατζής. Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο Θεός έψαχνε καλή παρέα μάλλον εκεί στον παράδεισο…», είπε ο Αντώνης Βλοντάκης, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως έφυγε τόσο νωρίς ο ηθοποιός.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή, ξέρετε… Θέλω να πω μόνο ότι μόνο όσοι έχουν γνωρίσει αυτό το φως αυτού του παιδιού. Ένα φωτεινό παιδί, είναι ένα φωτεινό πλάσμα», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη στο Mega.

«Έσκιζε από ζωντάνια, από ζωή, από ταλέντο! Ο δρόμος μπροστά του ήταν ανοικτός, είχε πολύ δρόμο μπροστά του», είπε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Σοκαρισμένος είναι και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος χαρακτήρισε τον ηθοποιό ως έναν εξαιρετικό άνθρωπο.

«Έφυγε πολύ αναπάντεχα και ξαφνικά. Ένας νέος άνθρωπος, καλός συνάδελφος, ένα χαμογελαστό παιδί με χιούμορ, με αμεσότητα, με ευγένεια και πολλά όνειρα. Τώρα έρχονται στη μνήμη διάφορες στιγμές, διάφορα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα και όταν τα θυμάμαι μέσα από το πρίσμα «ποτέ ξανά»… Ποτέ ξανά δεν θα μάθεις τα νέα του, ποτέ ξανά δεν θα ξανασυνεργαστείς… Όλες αυτές οι στιγμές αποκτούν μία άλλη διάσταση και σε βάζουν σε σκέψη, γιατί τότε ήταν απλά η ρουτίνα», είπε η Ταμίλα Κουλίεβα, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Πάνο Νάτση στη σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ