ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση τηλεοπτικών αδειών: Πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα κατέθεσε ο Καλογρίτσας

Υπόθεση τηλεοπτικών αδειών: Πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα κατέθεσε ο Καλογρίτσας
Ο επιχειρηματίας κλήθηκε να απολογηθεί για το αδίκημα της «συνέργειας σε παράβαση καθήκοντός» και παρέμεινε επί τέσσερις ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας Ευδοξίας Κιουπτσίδου-Στρατουδάκη INTIME/ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα κατέθεσε σήμερα, Δευτέρα, ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, ο οποίος κατηγορείται στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, το 2016, με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

Ο επιχειρηματίας κλήθηκε να απολογηθεί για το αδίκημα της «συνέργειας σε παράβαση καθήκοντός» και παρέμεινε επί τέσσερις ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας Ευδοξίας Κιουπτσίδου-Στρατουδάκη.

«Επαναλαμβάνω τα όσα έχω περιλάβει στη μηνυτήρια αναφορά μου και έχω καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Γνώριζα ότι θα καταστώ κατηγορούμενος εξαιτίας των όσων αποκάλυψα. Το έκανα για να αποκαταστήσω το όνομα και την υπόληψή μου», δήλωσε ο επιχειρηματίας, ο οποίος θα επανέλθει αύριο το πρωί για να ολοκληρώσει την απολογία του.

Υπενθυμίζεται ότι σε απολογία έχει ήδη κληθεί και ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς για τον οποίο η Βουλή έχει ασκήσει ποινική δίωξη για «παράβαση καθήκοντος» σε βαθμό πλημμελήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ