ΕΛΛΑΔΑ

Για δεύτερη φορά ο Ρουβίκωνας στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας

Για δεύτερη φορά ο Ρουβίκωνας στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
Είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα με ένα μέλος της αναρχικής ομάδας να κάθεται ανενόχλητο σε ένα πεζούλι και να γράφει με μπογιά στην κεντρική είσοδο του υπουργείου «είστε όλοι ανίκανοι» facebook

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, μια ομάδα περίπου 15 ατόμων κατάφεραν να φτάσουν ανενόχλητοι μέχρι το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας στην Κηφισίας και να πετάξουν τρικάκια.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα με ένα μέλος της αναρχικής ομάδας να κάθεται ανενόχλητο σε ένα πεζούλι και να γράφει με μπογιά στην κεντρική είσοδο του υπουργείου «είστε όλοι ανίκανοι».

Οι νεαροί, αφού πέταξαν τα φειγ βολαν και φώναξαν συνθήματα, κατάφεραν να εξαφανιστούν, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για συλλήψεις.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε περίπου ενάμιση χρόνο που το συγκεκριμένο υπουργείο γίνεται στόχος νεαρών. Ενώ στη γύρω περιοχή υπάρχουν και ισχυρές περιπολίες ενώ και το κτήριο φρουρείται.

Αυτή την ώρα, αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν κάποιο ίχνος των νεαρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ