ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 19χρονου - Κούγιας: «Πήγαν για να σκοτώσουν - Έχουν ταυτοποιηθεί έξι ακόμη δράστες»

Δολοφονία 19χρονου - Κούγιας: «Πήγαν για να σκοτώσουν - Έχουν ταυτοποιηθεί έξι ακόμη δράστες»
«Ήταν μια καταδρομική επιχείρηση, πολύ καλά σχεδιασμένη. Πήγαν για να τον σκοτώσουν», είπε ο συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου θύματος, Αλέξης Κούγιας INTIME/ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Για την ταυτοποίηση τουλάχιστον άλλων έξι ατόμων για την δολοφονία του 19χρονου  Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, έκανε λόγο ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη, ενώ μίλησε για μια καταδρομική επιχείρηση όπου οι δράστες πήγαν για να σκοτώσουν.

«Έχω πληροφοηθεί ότι αυτή τη στιγμή έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες. Μιλάμε για τουλάχιστον άλλα έξι άτομα», είπε ο κ. Κούγιας συμπληρώνοντας ότι όσοι συλληφθούν αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Ο κ. Κούγιας μιλώντας στην τηλεόραση του star, είπε ότι ο ίδιος και το γραφείο του αντιμετωπίζουν την υπόθεση «σαν την υπόθεση της Τοπαλούδη, όπου και εκεί προσφέρθηκα δωρεάν να αναλάβω την υπόθεση. Ειναι θέμα ψυχικής ισορροπίας αυτές οι υποθέσεις», σημείωσε, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω. «Η υπόθεση δν αφορά μόνο την οικογένεια του αείμηστου Αλκιβιάδη, αφορά όλους μας», υπογράμμισε.

«Εγκληματίες σαν αυτούς έχουν διώξει από το γήπεδο τους υγιείς οργανωμένους οπαδούς και δυστυχώς έχουν μείνει μόνο αλήτες» σημείωσε ο κ. Κούγιας.

Σημείωσε δε, ότι έχει επικοινωνία με τους γονείς του 19χρονου και είναι συντετριμμένοι και το Σάββατο θα τους επισκεφτεί στη Βέροια.

«Έχω έναν γιο 19 χρονών, που είναι φίλαθλος μιας ομάδας. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα πάω στην κηδεία του» και συμπλήρωσε πως οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες θα είναι καταιγιστικές.

«Πήγαν για να σκοτώσουν»

Εξάλλου, ο κ. Κούγιας μιλώντας στο Mega, δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν επρόκειτο για μια συμπλοκή.

«Ήταν μια καταδρομική επιχείρηση, πολύ καλά σχεδιασμένη. Πήγαν για να τον σκοτώσουν», συμπλήρωσε.

Επίσης σημείωσε πως η άρνηση του δράστη για τις κατηγορίες, δείχνει πως πρόκειται για ένα ψυχρό πρόσωπο, ενώ ανέφερε πως η απολογία θα ξεκινήσει Δευτέρα μεσημέρι.

Άγνωστο παραμένει ακόμη, εάν θα παραστούν και οι γονείς του Άλκη, ή μόνο ο Αλέξης Κούγιας, μέσω εξουσιοδότησης.

«Κατόπιν της κατηγορίας που απήγγειλε ο εισαγγελέας, όλοι όσοι συλληφθούν, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες συνέργειας και συμμετοχής στην δολοφονία του Άλκη, και παράλληλα για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, και φυσικά την ποινή καθείρξεως έως 15 χρόνια» επισήμανε ο κ. Κούγιας.

Πρώτη ποινή για τον κατηγορούμενο

Να σημειωθεί ότι στον 23χρονο που συνελήφθη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού επιβλήθηκε σήμερα Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου η πρώτη ποινή, των τεσσάρων ετών και τριών μηνών χωρίς αναστολή, που αφορούν τα ευρήματα στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στον οποίο έγινε έλεγχος χτες Τετάρτη.

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από τα ευρήματα στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ