Κορωνοϊός: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού, χωρίς τεστ, η είσοδος στη χώρα από 7 Φεβρουαρίου
Εκ νέου χαλάρωση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Μόνο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, χωρίς τεστ, θα γίνεται η είσοδος στη χώρα από τις 7 Φεβρουαρίου.
Ειδικότερα, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, η είσοδος στη χώρα, για όσους έχουν ενεργό ευρωπαϊκό πιστοποιητικό, θα γίνεται χωρίς υποχρεωτικό τεστ.
Μέχρι τώρα, οι ταξιδιώτες έπρεπε να διαθέτουν αρνητικό μοριακό τεστ -εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών- ή εναλλακτικά να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε rapid test εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών πριν από την άφιξή τους στην Ελλάδα.
Σημειώνεται, ότι το μέτρο αφορά στους εμβολιασμένους. Για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, ισχύει ό,τι ίσχυε μέχρι στιγμής, δηλαδή θα πρέπει να έχουν κάνει τεστ.
Σε εξέλιξη η κακοκαιρία: Πάνω από 25.000 κεραυνοί - Νέα επιδείνωση απόψε και την Τετάρτη
17:49
Τραμπ από ΟΗΕ: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει νωρίτερα από ό,τι πιστεύουν - Κουράστηκαν όλοι
17:40
Η λίμνη Κορώνεια στη Θεσσαλονίκη κινδυνεύει με «εξαφάνιση» - Αποκαλυπτικές εικόνες
17:36
Πτώση αμερικανικού μαχητικού αεροσκάφους F-6 στη Γερμανία
17:20