ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 19χρονου: «Ξεσκονίζει» τις κάμερες η ΕΛ.ΑΣ - Υποψίες για σχεδιασμένο έγκλημα

Δολοφονία 19χρονου: «Ξεσκονίζει» τις κάμερες η ΕΛ.ΑΣ - Υποψίες για σχεδιασμένο έγκλημα
Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο στη δολοφονία να πήραν μέρος περισσότεροι από τους επιβάτες των δύο αυτοκινήτων που έχει «πιάσει» η κάμερα ΙΝΤΙΜΕ / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις έρευνες των αστυνομικών αρχών για την εξιχνίαση και τη σύλληψη όλων των δραστών της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Οι αρχές τώρα, ερευνούν τώρα το ενδεχόμενο, στην επίθεση το μοιραίο βράδυ να συμμετείχαν περισσότερα από τα άτομα που έχει «πιάσει» η κάμερα ασφαλείας να επιβαίνουν στα δύο αυτοκίνητα, ένα λευκό του 23χρονου κατηγορούμενου και ένα μαύρο, και θεωρούνται ότι πήραν μέρος στη δολοφονική επίθεση.

Όπως εκτιμούν, εκτός από αυτά τα δύο οχήματα, πιθανόν να υπήρχαν και άλλα δύο τα οποία όμως, δεν έχουν αποτυπωθεί στις εικόνες του βίντεο από τον τόπο της τραγωδίας, που εξετάζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Open, αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε πιθανόν, στην επίθεση να έλαβαν μέρος συνολικά από 12 έως 15 άτομα.

Με βάση αυτές τις εκτιμήσεις, οι αρχές αναζητούν τώρα και οπτικό υλικό από προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν ο 23χρονος κατόπτευε τη συγκεκριμένη περιοχή πριν από το έγκλημα. Αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, τότε θα γίνει ξεκάθαρο πως η δολοφονία σχεδιάστηκε με μεγάλη οργάνωση και ακρίβεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ