ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Οι συγκλονιστικές στιγμές στο «Βικελίδης» και η σπουδαία κίνηση του Παναιτωλικού

Δολοφονία Άλκη: Οι συγκλονιστικές στιγμές στο «Βικελίδης» και η σπουδαία κίνηση του Παναιτωλικού
Η ομάδα του Αγρινίου δημοσίευσε ένα συγκινητικό σκίτσο στο οποίο ο Τίτορμος -το σύμβολο της ομάδας- κρατάει στα χέρια του τον 19χρονο Screen Grab

Η στυγνή δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και ολόκληρο τον φίλαθλο κόσμο. Συγκινητικές στιγμές σημειώθηκαν στο «Βικελίδης», ενώ ο Παναιτωλικός προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση.

Συγκεκριμένα, με μια κίνηση που δείχνει σεβασμό και συμπαράσταση, η ομάδα του Παναιτωλικού εκφράζει τη στήριξή της στην οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

Η ομάδα του Αγρινίου δημοσίευσε ένα συγκινητικό σκίτσο στο οποίο ο Τίτορμος -το σύμβολο της ομάδας- στέκεται πάνω από μια λίμνη αίματος και κρατάει στα χέρια του τον δολοφονημένο 19χρονο, ο οποίος φοράει φανέλα του Άρη και κρατάει το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας.

Μάλιστα, το εικαστικό έγινε και πανό που θα βρίσκεται στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Συγκλονιστικές στιγμές στο «Βικελίδης»

Την ίδια ώρα, βαρύ ήταν το κλίμα στο «Κλ. Βικελίδης», με τον Άρη και το Βόλο να τιμούν τη μνήμη του Άλκη.

Πριν την σέντρα του αγώνα ανάμεσα σε Άρη και Βόλο, η ΚΑΕ Άρης κατέθεσε στεφάνι για τον Άλκη, ενώ δίπλα του βρέθηκε και το στεφάνι των οπαδών της Ντόρτμουντ «Unity».

Οι παίκτες των δύο ομάδων, όπως θα γίνεται και σε κάθε παιχνίδι της Super League αυτή την αγωνιστική, παρατάχθηκαν στο γήπεδο με μπλουζάκια στα οποία αναγράφονται τα τελευταία λόγια του 19χρονου προς τους δολοφόνους του: «Μη με χτυπάτε άλλο».

Ακόμα, μόλις το χρονόμετρο του γηπέδου έδειξε το 19ο λεπτό, το παιχνίδι σταμάτησε και άπαντες χειροκρότησαν στη μνήμη του Άλκη.

Στο γήπεδο, εκτός από το πανό για τον αδικοχαμένο οπαδό του Άρη, υπάρχει και μια φωτογραφία του με το ερώτημα «γιατί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ