ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Θύμα οπαδικής βίας 23χρονος - Συγκλονιστική η μαρτυρία του

Χανιά: Θύμα οπαδικής βίας 23χρονος - Συγκλονιστική η μαρτυρία του
«Αυτό που χωρίζει εμένα από τον Άλκη και τον κάθε δολοφονηθέντα είναι η τύχη» δηλώνει ο 23χρονος INTIME

Άγρια επίθεση για οπαδικούς λόγους καταγγέλλει ότι δέχθηκε πριν από λίγο καιρό ένας 23χρονος στα Χανιά.

Υπό το φως των εξελίξεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου, έπειτα από τη στυγνή δολοφονία του 19χρονου Άλκη, νέες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο 23χρονος Νίκος Νούλας δέχτηκε την επίθεση πριν από περίπου ένα μήνα. Ο νεαρός αναφέρει πως την ώρα που περπατούσε σε κεντρικό δρόμο των Χανίων άγνωστοι τον πλησίασαν και ξεκίνησαν να του επιτίθονται λεκτικά και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Ο Νίκος Νούλας, μιλώντας στο Open και δείχνοντας το τραυματισμένο πρόσωπό του, περιέγραψε τη νύχτα που άγνωστοι τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν άγρια με κλωτσιές και μπουνιές. «Ήμουν τυχερός που δεν είχαν μαζί τους μαχαίρια», δήλωσε χαρακτηριστικά.


«Με την πρώτη μπουνιά δεν αντέδρασα, φώναξα ήρεμα, κάπως αιφνιδιάστηκα. Συνέχισαν όμως με συνεχόμενα χτυπήματα. Με έριξαν κάτω, χτύπησα το κεφάλι μου στο πεζοδρόμιο αλλά αυτοί συνέχισαν να με χτυπάνε και πεσμένο, κυρίως στο κεφάλι» τονίζει ο 23χρονος που χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο καθώς έφερε πολλά τραύματα.

«Αυτό που χωρίζει εμένα από τον Άλκη και τον κάθε δολοφονηθέντα είναι η τύχη. Ότι οι τύποι που μου την έπεσαν δεν κρατούσαν μαχαίρια κι ότι δεν μου προκλήθηκαν βαριά σωματικά τραύματα. Τα ψυχικά είναι άλλη υπόθεση» σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ