Κέρκυρα: Οι πυροσβέστες διέσωσαν σκυλάκι που είχε πέσει σε βαθύ γκρεμό
Ανανεώθηκε:
Έπειτα από μία τετράωρη επιχείρηση άνδρες της Πυροσβεστικής, με τη συνδρομή της εθελοντικής ομάδας ΕΜΕΔ Κέρκυρας, διέσωσαν ένα σκυλάκι που είχε πέσει σε βαθύ γκρεμό στην περιοχή Άγιος Στέφανος Αυλιωτών Κέρκυρας.
Στην επιχείρησαν συμμετείχαν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα, καθώς και μέλη της ΕΜΕΔ Κέρκυρας, όπως αναφέρει σχετικά η Πυροσβεστική.
Στη δημοσιότητα δόθηκε και φωτογραφία του γλυκού τετράποδου που βρίσκεται πλέον πίσω στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη του, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
ΧΡΗΜΑ
Τράπεζες: Στο χαμηλότερο επίπεδο 9ετίας τα σταθερά στεγαστικά επιτόκια
10:22
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Superbet: Ποια είναι η στοιχηματική που έκανε χθες πρεμιέρα στις φανέλες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ
10:22
ΕΛΛΑΔΑ
Χίος: Στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα τέσσερα άτομα από έκρηξη αυτοσχέδιων ρουκετών στον Βροντάδο
10:17
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν και οι ΗΠΑ έλαβαν σχέδιο εκεχειρίας δύο σταδίων - «Έγκλημα πολέμου οι απειλές Τραμπ» λέει η Τεχεράνη – Σφυροκόπημα στο Λίβανο
10:17
ΚΟΣΜΟΣ