Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία σε Φλώρινα, Κοζάνη - Πυκνή χιονόπτωση και πολικές θερμοκρασίες
Ανανεώθηκε:
Με προβλήματα λειτουργούν σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στη Δυτ. Μακεδονία και ιδιαίτερα στις περιφερειακές ενότητες Φλώρινας και Κοζάνης, όπου επικρατούν χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό του μηδενός.
Συγκεκριμένα στην περιφερειακή ενότητα Φλώρινας και στους δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου με απόφαση των δημάρχων την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι κλειστά, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων.
Επίσης στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης και στους δήμους Εορδαίας και Σερβίων, τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά ενώ στον Δήμο Κοζάνης η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9.15 πμ. και η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ θα γίνει στις 20:00.
Εικόνες από την πυκνή χιονόπτωση σε Φλώρινα, Kοζάνη και Καστοριά:
SPONSORED
Η λαμπερή βραδιά νικητών του Instant Win - Όλα όσα έγιναν στο μοναδικό event της Allwyn
15:37
Έκρηξη σε δεξαμενόπλοιο ανοικτά του Ομάν - Προκλήθηκαν ζημιές
15:35
Ανήλικος στο Κιλκίς «έγδυσε» 15χρονη μέσω ΑΙ και μοιράστηκε την φωτογραφία με φίλους
15:30
Κατέρρευσε ανισόπεδη διάβαση στην Νότια Κορέα - Τρεις νεκροί
15:27