ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε συλλήψεις για περιστατικά οπαδικής βίας στη Χαλκίδα

Πέντε συλλήψεις για περιστατικά οπαδικής βίας στη Χαλκίδα
Οι πέντε συλληφθέντες έχουν μεταφερθεί στον εισαγγελέα Χαλκίδας INTIME

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η ασφάλεια στη Χαλκίδα για την εμπλοκή τους σε δύο ξεχωριστά περιστατικά οπαδικής βίας, που συνέβησαν με διαφορά λίγων ωρών το ένα από το άλλο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για οπαδούς αθηναϊκών ομάδων. Η μία υπόθεση αφορά αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε 31 Ιανουαρίου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα όταν δύο άτομα επιτέθηκαν σε ένα 28χρονο, ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του με τη φίλη του.

Τον τραυμάτισαν με μαχαίρι και τον απείλησαν να μην καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία γιατί θα έκαναν κακό στην οικογένειά του. Για το περιστατικό συνελήφθη τότε ένας 41χρονος και η σύντροφος του.

Την επόμενη μέρα πέντε άτομα επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο την ώρα που ήταν έξω από γυμναστήριο της Χαλκίδας, τον χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η Ασφάλεια Χαλκίδας συνδύασέ τα δύο περιστατικά και έκανε εφόδους σε τρία σπίτα στη Χαλκίδα και στον Ωρωπό. Στο σπίτι του 41χρονου βρήκε αρκετά «λάφυρα» περίπου δέκα, όπως καπέλα, κασκόλ και φανέλες αντίπαλων ομάδων και άλλα 20 στα σπίτια των άλλων συλληφθέντων. Βρήκαν επίσης και κάποια πολεμοφόδια που χρησιμοποιούσαν για τις επιθέσεις.

Οι πέντε συλληφθέντες έχουν μεταφερθεί στον εισαγγελέα Χαλκίδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ