ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τέταρτο περιστατικό με την 9χρονη Τζωρτζίνα - Έπαθε ανακοπή και επανήλθε με εγκεφαλική βλάβη

Πάτρα: Τέταρτο περιστατικό με την 9χρονη Τζωρτζίνα - Έπαθε ανακοπή και επανήλθε με εγκεφαλική βλάβη
Μυστήριο με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα

Ένα τέταρτο περιστατικό με τη μικρή Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί της οικογένειας στην Πάτρα που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από ανακοπή καρδιάς αγνώστου αιτίας, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega, η 9χρονη Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021 παρουσίασε ξαφνικά πρόβλημα υγείας, ενώ ήταν μόνη της στο θάλαμο, συνοδευόμενη από τη μητέρα της.

Η 9χρονη, που είχε μεταφερθεί στο Παίδων Πατρών για διενέργεια εξετάσεων, έχασε τις αισθήσεις της ξαφνικά κι ενώ δεν ήταν παρών κάποιος γιατρός και θεωρήθηκε νεκρή από ανακοπή καρδιάς, αγνώστου αιτίας. Λίγα λεπτά αργότερα, επανήλθε, με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, μέχρι και τον θάνατό της.

Υπενθυμίζεται, ότι τα τρία τραγικά περιστατικά με τον θάνατο των παιδιών, κίνησε υποψίες που οδήγησαν σε έρευνα από τις αρμόδιες Αρχές, καθώς πρόκειται για περίπτωση σπανιότητας, που δύσκολα χωράει ο νους.

Σύμφωνα δε με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, δεν φαίνεται τους τρεις θανάτους να συνδέει κάποιο παθολογικό αίτιο, με αποτέλεσμα να είναι δυσεξήγητοι.

Πρόκειται για περιστατικά, που συνέβησαν με τον ίδιο τρόπο. Το 2019 η 4χρονη Μαλένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου άφησε την τελευταία της πνοή ενώ συνοδευόταν από τη μητέρα της και δεν επιτηρούσε κανένας γιατρός το μικρό κορίτσι.

Το δεύτερο κορίτσι, μόλις 6 μηνών, απεβίωσε τον Μάρτιο του 2021 στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, ενώ κοντά της βρίσκονταν η μητέρα και η αδερφή της.

Η 9χρονη Τζωρτζίνα πέθανε αρχές του 2022 στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» και δεν βρισκόταν υπό επιτήρηση των γιατρών, ενώ συνοδευόταν μόνο από την μητέρα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ