ΕΛΛΑΔΑ

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους οπαδών στην Αττική - Τρεις συλλήψεις

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους οπαδών στην Αττική - Τρεις συλλήψεις
Οι έλεγχοι συνεχίζονται και σήμερα Σάββατο ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Εντατικοί είναι οι έλεγχοι της Ελληνική Αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών στην Αττική. 

Χτες, Παρασκευή έγιναν τρεις συλλήψεις στις έρευνες στις οποίες συμμετέχουν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και την παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια των ελέγχων, σε 3 γραφεία συνδέσμων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρόπαλα, κοντάρια, καπνογόνα, κροτίδες και σιδερογροθιά, ενώ συνελήφθησαν οι προσωρινά υπεύθυνοι των συγκεκριμένων συνδέσμων. Στη συνέχεια, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Παράλληλα, από αρμόδια κλιμάκια των οικείων Διευθύνσεων Αστυνομίας, διενεργήθηκαν έλεγχοι ως προς τη νομιμότητα της λειτουργίας των συγκεκριμένων συνδέσμων και διαπιστώθηκε ότι 12 εξ αυτών δεν είχαν άδεια λειτουργίας της αρμόδιας Αρχής και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζονται και σήμερα, Σάββατο οι έρευνες σε συνδέσμους οπαδών διαφόρων ομάδων, στην περιοχή της Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ