ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα και σύντροφος κατηγορούνται για τη δολοφονία του 7χρονου γιου της-Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Μητέρα και σύντροφος κατηγορούνται για τη δολοφονία του 7χρονου γιου της-Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις
Προκαλούν αποτροπιασμό οι λεπτομέρειες από την εξιχνίαση δολοφονίας 7χρονου αγοριού στο κέντρο της Αθήνας. Η μητέρα του παιδιού ήταν μπροστά στο σκηνικό της δολοφονίας INTIME

Μόνο ανατριχίλα μπορούν να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις, ότι μία μητέρα κατηγορείται μαζί με τον σύντροφό της για τη δολοφονία του 7χρονου παιδιού της.

Πέντε χρόνια μετά την δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα οι αξιωματικοί των ανθρωποκτονιών κατάφεραν, όχι μόνο να εξακριβώσουν ποιος σκότωσε το παιδί, αλλά και να ανακαλύψουν λεπτομέρειες, που προκαλούν σοκ, καθώς ο σύντροφος της μητέρας δεν είχε κανέναν ενδοιασμό, να τοποθετήσει το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα σε μία εργαλειοθήκη και να την έχει πάντα μαζί του, για να μην μπορέσουν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν το πτώμα.

Πίσω μάλιστα από τη δολοφονία του 7χρονου παιδιού βρίσκεται άγρια κακοποίηση από τον σύντροφο της μητέρας του, ο οποίος περιέγραψε στους αστυνομικούς, πως έβαζε συχνά τον 7χρονο τιμωρία και ότι τον ξυλοκοπούσε και τον βασάνιζε, γιατί όπως είπε, τον τιμωρούσε για την «άσχημη συμπεριφορά του».

Την ημέρα που, για μία ακόμη φορά ο σύντροφος της μητέρας του Ανδρέα τον έβαλε τιμωρία όρθιο και νηστικό, εκείνος αντέδρασε και τότε ο δράστης έκλεισε το στόμα του παιδιού με μία μονωτική ταινία και το υποχρέωσε, να παραμείνει όρθιο σε μία γωνία του σπιτιού. Όπως ισχυρίζεται ο δράστης, όταν αργότερα πήγαν να δουν σε τι κατάσταση είναι το παιδί, εκείνο δεν ανέπνεε. Η μητέρα του παιδιού ήταν μπροστά σε όλο το σκηνικό της δολοφονίας και δεν έκανε τίποτα, για να σταματήσει τον σύντροφό της, από αυτή τη δολοφονική του ενέργεια.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις όμως δεν έχουν τέλος, αφού το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν, ήταν πώς θα κρύψουν το πτώμα του μικρού παιδιού. Το τοποθέτησαν και το έκρυψαν σε μία γωνία στη σοφίτα του σπιτιού, την οποία έκλεισαν με σανίδες.

Σε όλους τους γνωστούς και τους φίλους είπαν, ότι το παιδί το είχε πάρει ο πατέρας του, που είναι Πολωνός και έφυγαν για την Πολωνία.

Οι ανατριχιαστικές όμως αποκαλύψεις έχουν και συνέχεια, καθώς όταν το ζευγάρι εγκατέλειψε το σπίτι που διέμενε, έβαλαν το πτώμα του παιδιού μέσα σε ένα κουτί, που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και για όσο διάστημα περιπλανιόντουσαν άστεγοι στο δρόμο, κουβαλούσαν μαζί τους και το κουτί με το πτώμα του παιδιού.

Η μητέρα του επτάχρονου και ο σύντροφός της εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ έγινε και έρευνα στον χώρο όπου διέμεναν, όπου εντοπίστηκε ένα κουτί, το οποίο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έρευνα.

Οι φωτογραφίες της μητέρας που η ίδια είχε αναρτήσει στο Instagram:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ