Νέες έρευνες σε συνδέσμους οπαδών στην Αττική: Βρέθηκαν φωτοβολίδες, πέντε δεν είχαν άδεια
Ανανεώθηκε:
Σε νέες έρευνες σε γραφεία συνδέσμων οπαδών ομάδων στην Αττική, προχώρησαν το Σάββατο, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και την παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δέκα συνδέσμους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ενεργοποιημένες φωτοβολίδες.
Παράλληλα, από αρμόδια κλιμάκια των οικείων Διευθύνσεων Αστυνομίας, διενεργήθηκαν έλεγχοι ως προς τη νομιμότητα της λειτουργίας των συγκεκριμένων συνδέσμων και διαπιστώθηκε ότι πέντε εξ αυτών δεν είχαν άδεια λειτουργίας της αρμόδιας Αρχής.
Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή έγιναν τρεις συλλήψεις.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, σε 3 γραφεία συνδέσμων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρόπαλα, κοντάρια, καπνογόνα, κροτίδες και σιδερογροθιά, ενώ συνελήφθησαν οι προσωρινά υπεύθυνοι των συγκεκριμένων συνδέσμων.
Στη συνέχεια, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
17ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σε Φάληρο και Άλιμο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
09:38
Δέκα ταινίες που συνεχίζουν να προκαλούν έντονες αντιδράσεις μέχρι σήμερα
09:30
Η Ουκρανία τιμά τα 40 χρόνια από την πυρηνική καταστροφή στο Τσερνόμπιλ - Ανάρτηση Ζελένσκι
09:22
Ξεκινούν σήμερα οι εξετάσεις για την εισαγωγή στα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
09:18