Θρίλερ με πτώμα στο Μενίδι: 44χρονος βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένος
Έναν 44χρονο άνδρα σεσημασμένο νεκρό εντόπισαν κάτοικοι πολυκατοικίας και ειδοποίησαν τις Αρχές, το απόγευμα της Κυριακής.
Οι περίοικοι που εντόπισαν το πτώμα του άνδρα, ειδοποίησαν αρχικά το ΕΚΑΒ και αμέσως μετά την Άμεση Δράση.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν θα λύσουν τον γρίφο του θανάτου του, με τις πρώτες μαρτυρίες να κάνουν λόγο, ότι ο 44χρονος δέχτηκε χτυπήματα από τρία έως πέντε άτομα, ενώ υπάρχει και μαρτυρία ατόμου, ότι είδε τον 44χρονο μετά την επίθεση να προσπαθεί να διαφύγει από τους δράστες, περπατώντας λίγα μέτρα και να σωριάζεται στο έδαφος, στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός.
Σήμερα θα γίνει η νεκροψία νεκροτομή, και οι Αρχές δεν αποκλείουν ο ξυλοδαρμός να ήταν η αιτία του θανάτου του.
Το θύμα είχε στο παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές και οι αστυνομικοί εξετάζουν όλους τους φακέλους, για να διαπιστώσουν ακριβώς τι έχει συμβεί.
ΚΥΣΕΑ: Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι προάγονται και ποιοι παραμένουν
18:40
Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός με 94-86
18:27
Ηράκλειο: Σύλληψη υπαλλήλου δημοτικής υπηρεσίας για παράβαση καθήκοντος, δωροληψία και απάτη
18:20
Αυστραλία: Τουλάχιστον ένας νεκρός και πάνω απο 300 κατεστραμμένα σπίτια απο τις πυρκαγιές
18:07