ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Δεν θα δεχθώ μείωση της ποινής, light δολοφονία δεν υπάρχει

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Δεν θα δεχθώ μείωση της ποινής, light δολοφονία δεν υπάρχει
«Καρδιοεγκεφαλικές κακώσεις light στον εγκέφαλο του παιδιού μου δεν υπάρχουν», λέει με πόνο ψυχής η κυρία Τοπαλούδη ΙΝΤΙΜΕ

Να μην μειωθούν οι ποινές των δολοφόνων του παιδιού της ζητά με πόνο ψυχής η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη με δηλώσεις της έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, όπου εκδικάζεται η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. 

«Η ζωή του κάθε δολοφονημένου παιδιού, που υφίσταται τα πάνδεινα μέχρι να το αποτελειώσουν, να το εξουθενώσουν και να το πετάξουν ζωντανό από τα βράχια είναι δεκαέξι χρόνια και δεν ξέρουμε αν εκτίσουν αυτή την ποινή», δήλωσε η Κυριακή Τοπαλούδη.

Αιτία για το ξέσπασμα της Κυριακής Τοπαλούδη, αλλά και του συζύγου της, Γιάννη Τοπαλούδη, είναι η προσπάθεια των δύο καταδικασθέντων, του Ροδίτη και του 22χρονου συνεργού του, που πρωτόδικα καταδικάστηκαν σε ισόβια και 15χρόνια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά, να τύχουν ευνοϊκότερης ποινής στη δίκη που ξεκίνησε σήμερα.

«Δεν υπάρχει light δολοφονία»

«Παρακαλώ πολύ όλους να βγάλουν τον όρο ισόβια. Στις δέκα ημέρες μετά την πρωτόδικη απόφαση οι δολοφόνοι μπορούν να ασκήσουν έφεση για να πάρουν ελαφρυντικά. Light δολοφονία δεν υπάρχει. Καρδιοεγκεφαλικές κακώσεις light στον εγκέφαλο του παιδιού μου δεν υπάρχουν. Στραγγαλισμός με μαχαίρια -πήραν και άλλο μαχαίρι αφού στράβωσε το πρώτο- δεν υπάρχει, έκαναν ότι τους κατέβει στο μυαλό κατά τον βιασμό αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα. Προσβάλλω με τον όρο και τα τέρατα. Είναι κάτι παραπάνω», είπε στο ξέσπασμά της.

Η κυρία Τοπαλούδη, σημείωσε με σθένος πως:

«Δεν θα δεχθώ μείωση της ποινής. Θα τα φέρω όλα τούμπα εγώ, η μάνα της Ελένης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ