ΕΛΛΑΔΑ

Λογοτεχνικά βιβλία από το Μαξίμου για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης Λυκείου στο Αγρίνιο

Λογοτεχνικά βιβλία από το Μαξίμου για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης Λυκείου στο Αγρίνιο
Με επιστολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο διευθυντής του σχολείου ζητούσε λογοτεχνικά βιβλία για να διαβάζουν οι μαθητές

Την άμεση αντίδραση του πρωθυπουργικού γραφείου προκάλεσε επιστολή από το 2ο επαγγελματικό Λύκειο Αγρινίου που έφτασε στο Μαξίμου και ζητούσε τη συνδρομή για την αποστολή λογοτεχνικών βιβλίων για τους μαθητές.

Η επιστολή απευθυνόταν προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εκφράζοντας παράκληση για τη βοήθειά του προκειμένου να ενισχυθεί η βιβλιοθήκη του σχολείου με λογοτεχνικά βιβλία στα οποία θα μπορούν οι μαθητές να προστρέχουν.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το Μαξίμου δια του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, απάντησε άμεσα στον διευθυντή του σχολείου και υπογράφοντα της σχετικής επιστολής σημειώνοντας πως πολύ άμεσα θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου το αίτημα των μαθητών να υλοποιηθεί. Έτσι έγινε και μόλις δύο εβδομάδες αργότερα τα βιβλία έφτασαν στον προορισμό τους.

«Η παροχή βιβλίων εκ μέρους σας μας χαροποίησε ιδιαίτερα, γιατί επιβεβαίωσε την πίστη μας για ανθρώπους με ευαισθησία απέναντι στις μαθητικές κοινότητες, που δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους σ’ αυτό τον ευαίσθητο κρίκο της κοινωνίας μας», αναφέρει σε απαντητική επιστολή, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής του σχολείου, Φλωρόπουλος Αθανάσιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ