ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Ποινική δίωξη σε βάρος του αστυνομικού για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου 44χρονου

Μενίδι: Ποινική δίωξη σε βάρος του αστυνομικού για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου 44χρονου
Για συνέργεια στην παραπάνω πράξη διώκεται 67χρονος πολίτης που φέρεται να τον συνέδραμε INTIME/ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ποινική δίωξη για «θανατηφόρα σωματική βλάβη» ασκήθηκε σε βάρος του αστυνομικού που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου 44χρονου Ρομά ο οποίος επιχείρησε να κλέψει ένα air condition την περασμένη Κυριακή στο Μενίδι.

Για συνέργεια στην παραπάνω πράξη διώκεται 67χρονος πολίτης που φέρεται να τον συνέδραμε. Και οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 44χρονος επιχείρησε να κλέψει ένα κλιματιστικό και έγινε αντιληπτός από τους δύο άνδρες, οι οποίοι τον καταδίωξαν και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, χτυπώντας τον -σύμφωνα με μαρτυρίες- με τα χέρια τους.

Ο 44χρονος τους ξέφυγε, διάνυσε μία απόσταση για να πέσει τελικά νεκρός, σε ένα οικόπεδο πίσω από μία πολυκατοικία. Κάτοικοι ειδοποίησαν την άμεση δράση που έφτασε στο σημείο και άρχισε αμέσως τις έρευνες.

Ο 44χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές, για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών.

Το πρωί της Δευτέρας έγινε νεκροψία - νεκροτομή στον 44χρονο και ο ιατροδικαστής θα κληθεί να απαντήσει στο ερώτημα αν τα χτυπήματα είχαν σχέση με τον θάνατό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ