ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Εργάτης σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο του ΕΦΚΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Εργάτης σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο του ΕΦΚΑ
Ο εργάτης έπεσε από την οροφή εργοστασίου με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις (Φωτογραφία αρχείου) ΙΝΤΙΜΕ

Τραγωδία σημειώθηκε σε εργοστάσιο της Πάτρας, όπου εργαζόταν 22χρονος ο οποίος, σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο κλιμακίου του ΕΦΚΑ.

Ο 22χρονος εργάτης Πακιστανικής καταγωγής εργαζόταν στη ΒΙ.ΠΕ της Πάτρας χωρίς να είναι ασφαλισμένος.

Όταν είδε το κλιμάκιο ελέγχου του ΕΦΚΑ, ανέβηκε στην οροφή του κτηρίου, η οποία όμως υποχώρησε, με αποτέλεσμα - όπως αναφέρει το Ionian TV - ο 22χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να καταλήξει.

Δικηγόρος οικογένειας: Ανασφάλιστοι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης

Ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου εργάτη υποστηρίζει πως οι εργαζόμενοι βρίσκονται ανασφάλιστοι στη συγκεκριμένη επιχείρηση, ενώ καταγγέλλει πως όταν ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δηλώθηκε με άλλο όνομα.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, ο δικηγόρος του εργοδότη αναφέρει ότι ο 22χρονος είχε δηλώσει στοιχεία που δεν ανταποκρίνονταν στο όνομά του, με αποτέλεσμα να απασχολείται με λάθος ΑΜΚΑ, στο οποίο φαινόταν ασφαλισμένος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εργοστάσιο αυτό κάηκε ολοσχερώς μία ημέρα μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, με το πόρισμα της Πυροσβεστικής να αναφέρει βραχυκύκλωμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ