Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 33χρονος για «ριφιφί» σε σούπερ μάρκετ με λεία 100.000 ευρώ
Ανανεώθηκε:
Στη «φάκα» των αστυνομικών έπεσε ένας 33χρονος ο οποίος κατηγορείται για διάρρηξη σε σούπερ μάρκετ με τη μέθοδο του «ριφιρί» και για κλοπή χρηματοκιβωτίων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 33χρονος τον Δεκέμβριο του 2021, ενεργώντας από κοινού με συνεργό του, διέρρηξε με «ριφιφί» κατάστημα σούπερ μάρκετ και αφαίρεσε δύο χρηματοκιβώτια που περιείχαν το ποσό των 100.000 ευρώ ενώ παραβίασε και τρίτο χρηματοκιβώτιο με λεία δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Ακόμη, αφαίρεσε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα έγγραφα.
Η σύλληψή του έγινε στο σπίτι του στην περιοχή της Νικόπολης. Επίσης, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και τέσσερα φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα. Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, που τού επιβάλλει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, δυνάμει της οποίας συνελήφθη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
Γροιλανδία: Η Σουηδία θα στείλει μαχητικά αεροσκάφη για περιπολίες στην περιοχή
20:12
Hellenic Train: Αναστολή δρομολογίων Θεσσαλονίκης- Σερρών και στο Πήλιο – Πού μπαίνουν λεωφορεία
20:01
Άνδρας πέταξε κατά λάθος ράβδους χρυσού αξίας 120.000 ευρώ στα... σκουπίδια
19:50
Στους «4» της Ντόχα προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά την νίκη της επί της Σβίατεκ
19:39