ΕΛΛΑΔΑ

«Σας ικετεύω»: Επιστολή της μητέρας του Γιώργου Κυπαρίσση στους απαγωγείς του

«Σας ικετεύω»: Επιστολή της μητέρας του Γιώργου Κυπαρίσση στους απαγωγείς του
«Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας», αναφέρει σε δραματικό τόνο η Όλγα Κυπαρίσση, μητέρα του απαχθέντος επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση INTIME NEWS

Μετατρέπεται σε γρίφο για γερά νεύρα η απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, καθώς οι απαγωγείς του, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια, με την αγωνία να έχει φτάσει στο κατακόρυφο.

Η σιωπή αυτή των απαγωγέων έχει μετατρέψει σε δραματικές ώρες τη ζωή των συγγενών του και η μητέρα του προσπαθεί, μέσα από την επιστολή, να πείσει τους απαγωγείς να επικοινωνήσουν μαζί τους, ενώ τους στέλνει και μήνυμα ότι η οικογένεια κάνει ό,τι μπορεί «για να βρούμε γρήγορα λύση», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία στο Πικέρμι.

Αναλυτικά η επιστολή της Όλγας Κυπαρίσση

Στην επιστολή της η Όλγα Κυπαρίσση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο για τη στήριξη και τη διακριτική στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα.

Όλγα Κυπαρίσση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ