ΕΛΛΑΔΑ

Πλεύρης: Κανένας εφησυχασμός, δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία

Πλεύρης: Κανένας εφησυχασμός, δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία
Ο Θάνος Πλεύρης τόνισε: «Από τον Μάρτιο και μετά, δεδομένου και της βελτίωσης του καιρού, τα πράγματα θα είναι όλο και καλύτερα αναφορικά με την επιστροφή στην κανονικότητα»

Την προειδοποίηση ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός απηύθυνε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σχολιάζοντας την χαλάρωση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο κ. Πλεύρης, μιλώντας στο MEGA, τόνισε ότι «παρατηρείται ήδη μια αποκλιμάκωση της πανδημίας» στη χώρα, υπογραμμίζοντας: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρούμε πως έχουμε τελειώσει με την πανδημία».

Παράλληλα, σημείωσε ότι στο συμβούλιο των υπουργών Υγείας όλων των ευρωπαϊκών κρατών υπήρχε έντονος προβληματισμός πως αυτό το φαινόμενο θα συνεχίσει να μας απασχολεί για το επόμενο διάστημα ενώ υπάρχει ένα μεγάλο ενδεχόμενο αναζωπύρωσής της προς το τέλος του χρόνου.

Στη συνέχεια, ο Θάνος Πλεύρης τόνισε: «Από τον Μάρτιο και μετά, δεδομένου και της βελτίωσης του καιρού, τα πράγματα θα είναι όλο και καλύτερα αναφορικά με την επιστροφή στην κανονικότητα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ