ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη 20χρονου για περιστατικό οπαδικής βίας στην Ομόνοια

Σύλληψη 20χρονου για περιστατικό οπαδικής βίας στην Ομόνοια
Ο δράστης επιχείρησε να μαχαιρώσει τον 15χρονο αθλητής της ΑΕΚ επειδή φορούσε μπλούζα με τα διακριτικά της ομάδας του INTIME / Αρχείου

Συνελήφθη στην περιοχή της Ομόνοιας ένας 20χρονος οπαδός, ο οποίος φέρεται πως μαχαίρωσε έναν ανήλικο αθλητή της εφηβικής ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ, επειδή φορούσε μπλούζα με τα διακριτικά της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος βρισκόμενος έξω από το φροντιστήριο στο οποίο πήγαινε ο 15χρονος αθλητής στην οδό Βύρωνος στην Πεύκη, τον πλησίασε άρχισε να τον βρίζει διότι φορούσε μπλούζα με τα διακριτικά της ΑΕΚ. Έπειτα έβγαλε μαχαίρι και προσπάθησε να το καρφώσει στο σώμα του θύματος, το οποίο τελευταία στιγμή τραβήχτηκε ενστικτωδώς, με αποτέλεσμα τελικά να σκιστεί το μπουφάν και η μπλούζα του και να μην τραυματιστεί από το μαχαίρι.

Ο νεαρός ενημέρωσε την αστυνομία καθώς ο δράστης εξαφανίστηκε, ωστόσο, οι αρχές αφού συγκέντρωσαν στοιχεία για την ταυτότητά του, έδειξαν φωτογραφίες στον 15χρονο ο οποίος και αναγνώρισε το δράστη.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, 19 Φεβρουαρίου και την ίδια μέρα συνελήφθη από αστυνομικούς την ώρα που επιχειρούσε να κάνει ληστεία σε κατάστημα της Ομόνοιας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, τόσο για την επίθεση σε βάρος του αθλητή της ΑΕΚ όσο και για τη ληστεία. Ο εισαγγελέας διέταξε να γίνει έρευνα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι γνωστός οπαδός άλλης ομάδας και οι αρχές τον αναζητούσαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ