ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Πατέρας και γιοι συνελήφθησαν για το θάνατο 73χρονου

Καλαμάτα: Πατέρας και γιοι συνελήφθησαν για το θάνατο 73χρονου
Οι δράστες φαίρεται πως ομολήγησαν την πράξη τους και παραδέχτηκαν πως είχαν οικονομικές διαφορές με το θύμα INTIME / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Στην άμεση εξιχνίαση του εγκλήματος προχώρησε η ελληνική αστυνομία για τη δολοφονία ενός 73χρονου, που βρέθηκε νεκρός και χτυπημένος στο χωράφι του στην περιοχή Τζάνε της Καλαμάτας το Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις το μεσημέρι του Σαββάτου (19/2) και συγκεκριμένα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στον τόπο του τραγικού περιστατικού μαζί με τον ιατροδικαστή. Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με κάποιο εργαλείο, πιθανόν κάβουρα, ενώ το θύμα φέρει και ίχνη στραγγαλισμού.

Στη συνέχεια, η αστυνομία ξεκίνησε τις προσαγωγές υπόπτων ενώ συγκέντρωσαν πληροφορίες και από τους οικείους του 73χρονου άνδρα. Τελικά κατάφεραν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης και προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις ατόμων από την περιοχή. Πρόκειται για ένα 68χρονο πατέρα και των δύο γιων του, ηλικίας 39 και 38 ετών, που φέρονται σύμφωνα με την Αστυνομία ως οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δράστες φέρεται να είχαν οικονομικές διαφορές με το θύμα. Και οι τρεις φέρεται να έχουν ομολογήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ