ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεά μηχανημάτων 370.000 ευρώ στο «Άγιος Σάββας» από την οικογένεια Αγγελόπουλου

Δωρεά μηχανημάτων 370.000 ευρώ στο «Άγιος Σάββας» από την οικογένεια Αγγελόπουλου
ΙΝΤΙΜΕ

Το Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο “Ο Άγιος Σάββας”, αναγγέλλει, με ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη τη δωρεά της οικογένειας Γιάννας και Θεόδωρου Αγγελόπουλου, τεσσάρων υψηλής τεχνολογίας μηχανημάτων, τα οποία εκσυγχρονίζουν σε σημαντικό βαθμό  τον τεχνολογικό εξοπλισμό του Νοσοκομείου μας.

Όπως ανακοινώνεται από το γραφείο του ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλου, τα μηχανήματα τα οποία έχουν ήδη παραληφθεί, και πρόκειται πολύ σύντομα να τεθούν σε άμεση χρήση από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, είναι τα ακόλουθα:

● δυο μηχανήματα Samsung RS 80 EVO και

● δύο μηχανήματα TOPAZ τύπου DR GEM mobile

Τα μηχανήματα Samsung είναι συστήματα υπερήχων σύγχρονης τεχνολογίας και τα ΤΟΡΑΖ είναι δύο φορητά ακτινολογικά μηχανήματα.

Τα δύο συστήματα υπερήχων Samsung θα χρησιμοποιούνται στο ακτινολογικό τμήμα του Νοσοκομείου, το ένα στη Μονάδα Υπερηχοτομογραφίας για εξετάσεις υπερήχων άνω κάτω κοιλίας, θυρεοειδούς, καρωτίδων και αγγείων και το άλλο στη Μονάδα Επεμβατικής Ακτινολογίας - Ψηφιακού Αγγειογράφου κατά τη διάρκεια εκτέλεσης επεμβατικών πράξεων.

Τα δε δυο φορητά ακτινολογικά μηχανήματα ΤΟΡΑΖ θα χρησιμοποιούνται στα Νοσηλευτικά Τμήματα για την εκτέλεση επί κλίνης ακτινογραφιών σε ασθενείς βαρέως πάσχοντες που δε δύναται να μετακινηθούν..To συνολικό ύψος της δωρεάς προς το Νοσοκομείο ανέρχεται στις 370.000 ευρώ.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου ’Άγιος Σάββας”, εξαίρει τον Κύριο και την Κυρία Αγγελοπούλου για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους, και τους ευχαριστεί δημόσια για την σημαντική συμβολή τους στην συνεχή προσπάθεια που καταβάλλει το Νοσοκομείο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης, για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ