Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα σε Δενδροπόταμο και Μουδανιών
Στις φλόγες τυλίχθηκαν δύο οχήματα τα ξημερώματα της Δευτέρας στις περιοχές Δενδροπόταμο και Μουδανιών της Θεσσαλονίκης, για άγνωστη, μέχρι στιγμής αιτία, η οποία διερευνάται από τις αστυνομικές αρχές.
Συγκεκριμένα, γύρω στη 01:00, εκδηλώθηκε φωτιά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή του Δενδροποτάμου. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με 7 πυροσβέστες, οι οποίοι και έσβησαν τις φλόγες. Σύμφωνα με το thestival.gr το όχημα κάηκε ολοσχερώς.
Στη συνέχεια, λίγο πριν τις 05:30, άλλο ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών και λίγο πριν την έξοδο για Θέρμη, τυλίχθηκε στις φλόγες, χωρίς να είναι ακόμη γνωστοί οι λόγοι.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Το όχημα κάηκε ολοσχερώς. Η αστυνομία ερευνά και τα δύο περιστατικά.
Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα από την κακοκαιρια Byron
09:23
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10