ΕΛΛΑΔΑ

Καρδίτσα: Αναζητούνται οι δράστες για την αρπαγή, σεξουαλική κακοποίηση και εκβιασμό 26χρονης

Καρδίτσα: Αναζητούνται οι δράστες για την αρπαγή, σεξουαλική κακοποίηση και εκβιασμό 26χρονης
INTIME (Φωτ. αρχείου)

Στην αναζήτηση τριών ανδρών βρίσκεται η Αστυνομία που φέρονται να άρπαξαν, να ξυλοκόπησαν, να κακοποίησαν σεξουαλικά και να εκβίασαν την 26χρονη γυναίκα στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει η νεαρή γυναίκα, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου περπατούσε στον δρόμο όταν ξαφνικά σταμάτησε δίπλα της ένα ΙΧ με τρεις επιβαίνοντες. Από το αμάξι βγήκε έξω ένας 43χρονος άνδρας, που τον γνωρίζει προσωπικά, ο οποίος την άρπαξε και την έβαλε με τη βία μέσα στο ΙΧ.

Οι τρεις άνδρες την οδήγησαν σε ένα διαμέρισμα όπου στην αρχή την ξυλοκόπησαν, μετά την ξεγύμνωσαν, έβγαλαν τα κινητά τους τηλέφωνα και κατέγραψαν σε βίντεο τη σεξουαλική κακοποίηση της 26χρονης.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς, την εκβίασαν λέγοντάς της πως αν δεν χωρίσει τον γαμπρό τους με τον οποίο η 26χρονη έχει σχέση, θα ανεβάσουν τα βίντεο στα social media. Στη συνέχεια, την πέταξαν στον δρόμο και εξαφανίστηκαν.

Σε κατάσταση σοκ, η 26χρονη επέστρεψε σπίτι της όπου αποκάλυψε στη μητέρα της τι είχε συμβεί. Οι δυο τους πήγαν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στην αστυνομία για να καταγγείλουν τα όσα υπέστη η νεαρή γυναίκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ