Τραγωδία στην Καβάλα: Αυτοκτονία 20χρονου μετανάστη σε δομή προσφύγων
Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει ένας 20χρονος μετανάστης από την Ερυθραία, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στη Δομή Προσφύγων που βρίσκεται εντός του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου χθες, 21 Φεβρουαρίου.
Ο νεαρός, ζούσε στη Δομή Προσφύγων τους τελευταίους επτά μήνες, σύμφωνα με το kavalapost.gr.
Για άγνωστους μέχρι στιγμής, λόγους, ο 20χρονος κρεμάστηκε από ένα δέντρο, χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι.
Ο αυτόχειρας ήταν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπευθύνων λειτουργίας της Δομής, «ένα χαμογελαστό παιδί, συνεργάσιμος, που βοηθούσε τους πάντες, φιλότιμος και πάντα έδειχνε χαρούμενος». Έτσι, η απόφασή του να θέσει τέλος στη ζωή του, εξέπληξε τους πάντες εντός του Camp.
Ο 20χρονος εργαζόταν, ενώ είχε έτοιμα τα χαρτιά του για να αναχωρήσει για το Βέλγιο στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός προέβη στην αυτοχειρία σε χώρο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην εκκλησία που υπάρχει εντός του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.
Θεσσαλονίκη: 43χρονος παρενόχλησε 20χρονη σε μπαρ κι αυτή τον έδειρε με τον σύντροφό της
09:40
«ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΘΟΡΑΣ» ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ: Το «εύφλεκτο» 2026 για την κυβέρνηση - Οι μεγάλες προκλήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη
09:30
Επτά μικρές νίκες για το περιβάλλον και το κλίμα που σημειώθηκαν μέσα στο 2025
09:30
Θύμα επίθεσης 79χρονος στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος 31χρονος τον χτύπησε και τον έριξε στο έδαφος
09:30