ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Μηχανή συγκρούστηκε με ΙΧ - Δύο τραυματίες

Λαμία: Μηχανή συγκρούστηκε με ΙΧ - Δύο τραυματίες
Οι επιβάτες της μηχανής εκτινάχτηκαν από το όχημα λόγω της σύγκρουσης με το ΙΧ και βρέθηκαν στο οδόστρωμα LamiaReport.gr

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λαμία όταν μία μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τα δύο νεαρά παιδιά να εκτιναχτούν αρκετά μέτρα μακριά.  

Το ατύχημα έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου, στη Λεωφόρο Καλυβίων στο ύψος του σούπερ μάρκετ Γαλαξίας στο ρεύμα προς Λαμία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τα δύο οχήματα κινούνταν προς Λαμία, όταν το ΙΧ που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος, φέρεται να έκοψε ταχύτητα, με αποτέλεσμα η μηχανή που ακολουθούσε να πέσει με σφοδρότητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Τα δύο παιδιά που επέβαιναν στη μηχανή, ηλικίας 20 και 27 ετών, μετά τη σύγκρουση εκτινάχτηκαν πολλά μέτρα μακριά και προσγειώθηκαν στο οδόστρωμα.

Από το ατύχημα ο 27χρονος φέρει πιο σοβαρά τραύματα. Τους δύο επιβάτες της μηχανής παρέλαβαν διασώστες του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο και τα μετέφεραν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport στο αυτοκίνητο εκτός από τον ηλικιωμένο οδηγό επέβαιναν μια γυναίκα και ένα μικρό παιδί, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ