ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Ξυλοκόπησαν και απείλησαν αυτόπτη μάρτυρα

Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Ξυλοκόπησαν και απείλησαν αυτόπτη μάρτυρα
Σύμφωνα με τον συνήγορό του ο μάρτυρας, δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους οι οποίοι τον «απείλησαν να προσέξει καλά τι θα πει» στον ανακριτή για την υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη (Φωτογραφία αρχείου) INTIME

Μήνυση κατά αγνώστων για ξυλοδαρμό εναντίον του, κατέθεσε στον εισαγγελέα Χαλκίδας ο αυτόπτης μάρτυρας στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, Ευάγγελος Ασμάνης.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του μηνυτή, ο μάρτυρας στις 8 Φεβρουαρίου, δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους δράστες οι οποίοι τον «απείλησαν να "προσέξει καλά τι θα πει" και "πως θα το πει" όταν τον καλέσει ο ανακριτής που έχει στα χεριά του την υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη».

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, μάρτυρας «βιώνει κλίμα τρομοκρατίας προκειμένου ο φάκελος του θανάτου της υπόθεσης Βαλυράκη να κλείσει ως ένα θαλάσσιο ατύχημα».

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του ο συνήγορος του αυτόπτη μάρτυρα, Δημήτριος Μπάρδης, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Σήμερα 21 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους υπεβλήθη μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας για λογαριασμό του εντολέα μου, Ευάγγελου Ασμάνη, αυτόπτη μάρτυρα στην υπόθεση της δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη, κατά αγνώστων δραστών.

Στις 8 Φεβρουάριου, κουκουλοφόροι δράστες οι οποίοι κατέβηκαν από ένα μαύρο Ford Focus χωρίς πινακίδες, κύκλωσαν τον Ασμάνη, του προκάλεσαν ελαφρά τραύματα και τον απείλησαν να «προσέξει καλά τι θα πει» και «πως θα το πει» όταν τον καλέσει ο ανακριτής που έχει στα χεριά του την υπόθεση του Σήφη Βαλυρακη, διαφορετικά τον προειδοποίησαν ότι θα τον «λιώσουν».

Ο εντολέας μου βιώνει κλίμα τρομοκρατίας στον τόπο που ζει από σκοτεινές δυνάμεις που έχουν συνασπιστεί προκειμένου ο φάκελος του θανάτου της υπόθεσης Βαλυράκη να κλείσει ως ένα θαλάσσιο ατύχημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ