ΕΛΛΑΔΑ

Πήλιο: 60χρονος χτύπησε τη σύζυγό του και απείλησε πως θα βάλει φωτιά στο σπίτι

Πήλιο: 60χρονος χτύπησε τη σύζυγό του και απείλησε πως θα βάλει φωτιά στο σπίτι
Ο 60χρονος πήρε αναβολή για να δικαστεί την Παρασκευή και αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει το σπίτι του ΙΝΤΙΜΕ

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη χώρα με θύτη έναν 60χρονο από το Πήλιο.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, όταν ο άνδρας που φέρεται να ήταν μεθυσμένος, απείλησε ότι θα σκοτώσει την σύζυγό του και θα βάλει φωτιά στο σπίτι, καθώς, σύμφωνα με το magnesianews.gr, δεν μπορούσε να βρει τα κλειδιά του.

Μάλιστα, ο 60χρονος χτύπησε την γυναίκα στο πρόσωπο, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία.

Η γυναίκα πήγε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και η ιατρική γνωμάτευση ήταν οίδημα στο πρόσωπο και εκδορές στο χέρι, ενώ στη συνέχεια έκανε καταγγελία.

Θύμα κακοποίησης μία στις τέσσερις γυναίκες στον κόσμο: Τα στοιχεία για την Ελλάδα

Ο κατηγορούμενος αναζητήθηκε και συνελήφθη προχθές Δευτέρα, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τη γυναίκα.

Την Τρίτη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με τις κατηγορίες της απειλής, εξύβρισης και πρόκλησης ελαφράς σωματικής βλάβης από πρόθεση, ωστόσο επειδή η παθούσα δεν παρουσιάστηκε για να καταθέσει, πήρε αναβολή για να δικαστεί την Παρασκευή και αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει το σπίτι του και αφού δεσμεύτηκε να διανυκτερεύει στο σπίτι της αδελφής του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ