ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστός την Πέμπτη το πρωί ο σταθμός Μετρό στο Σύνταγμα

Κλειστός την Πέμπτη το πρωί ο σταθμός Μετρό στο Σύνταγμα
Από τις 08:00 πρωί της Πέμπτης ο σταθμός μετρό «Σύνταγμα, θα παραμείνει κλειστός με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ΙΝΤΙΜΕ / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. κλειστός θα παραμείνει από τις 08:00 το πρωί της Πέμπτης, ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα», λόγω της επίσκεψης του Ισραηλινού προέδρου Ισαάκ Χέρτζογκ. 

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Το πρόγραμμα επίσκεψης του Ισραηλινού προέδρου

Ο πρόεδρος του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτζογκ θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ειδικότερα, στις 10:10 το πρωί ο πρόεδρος του Ισραήλ θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στις 10:25 θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα λάβει χώρα η επίσημη Τελετή Υποδοχής και στις 10:35 θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Αμέσως μετά, στις 11:00, θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών και στις 11:50 ο Ιτσχάκ Χέρτζογκ θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στις 13:00 είναι προγραμματισμένο επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Προέδρου του Κράτους του Ισραήλ.

Στη συνέχεια, στις 14:45 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου του Κράτους του Ισραήλ με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και στις 16:30 συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

Στις 17:30 ο Ισραηλινός πρόεδρος θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και στις 20:55 είναι προγραμματισμένη η αναχώρησή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ