Θεσσαλονίκη: Απανθρακώθηκαν μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της από πυρκαγιά στο σπίτι τους
Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν μία γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά της έχασαν τη ζωή τους ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, σε μονοκατοικία στη Νέα Μαγνησία.
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 2.25 τα ξημερώματα, σπεύδοντας στο σημείο με 12 πυροσβέστες και τέσσερα υδροφόρα οχήματα.
Όταν οι δυνάμεις πυρόσβεσης κατάφεραν να μπουν στο φλεγόμενο σπίτι εντόπισαν απανθρακωμένους μία γυναίκα και δύο ανήλικα παιδιά. Από την ταυτοποίηση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την 31 ετών μητέρα και τα δύο παιδιά της, ένα αγοράκι 11 ετών κι ένα κοριτσάκι 7 ετών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας απουσίαζε εκείνη την ώρα από το σπίτι.
Τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά ερευνώνται.
ΕΛΛΑΔΑ
Έκτακτο δελτίο από EΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες και άνεμοι 9 μποφόρ απόψε έως αύριο το βράδυ
12:20
ΧΡΗΜΑ
e-ΕΦΚΑ: Προσωρινά μη διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του την Παρασκευή
12:17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κικίλιας για ναυάγιο στη Χίο: «Ανείπωτη τραγωδία, εχθροί της χώρας οι σύγχρονοι λαθρέμποροι»
12:13
TECH
Live Μητσοτάκης για πρόγραμμα «The Greek AI Accelerator»: Συνειδητή επιλογή να στηρίξουμε την καινοτομία
12:10
ΕΛΛΑΔΑ