ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η κηδεία της μάνας και των παιδιών που κάηκαν από φωτιά

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η κηδεία της μάνας και των παιδιών που κάηκαν από φωτιά
Η φωτιά εκδηλώθηκε ταχύτατα με αποτέλεσμα η μητέρα και τα ανήλικα παιδιά να εγκλωβιστούν μέσα στο σπίτι που τυλίχτηκε στις φλόγες INTIME / Αρχείου

Συγκλονίζει ο θάνατος της 32χρονης μητέρας και τα δύο παιδιών της ηλικίας 11 και 8 ετών αντίστοιχα, που έχασαν τη ζωή τους μέσα στο σπίτι τους έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε από αναμμένη σόμπα.

Σήμερα Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου, θα τελεστεί η κηδεία των τριών θυμάτων της οικογενειακής τραγωδίας με συγγενείς, φίλους και κατοίκους της περιοχής να λένε το τελευταίο «αντίο». Τραγική εικόνα ο σύζυγος και πατέρας που έλειπε από το σπίτι λόγω της δουλειάς του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, 24 Φεβρουαρίου, όταν η μονοκατοικία της οικογένειας επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, στη Νέα Μαγνησία, τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να πέσει η οροφή του. Δυστυχώς, η μητέρα παρά τις προσπάθειες να ανοίξει την πόρτα, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα η ίδια μαζί με τα παιδιά της, να βρουν τραγικό θάνατο. Η φωτιά εξαπλώθηκε ταχύτατα χωρίς να αφήσει τα περιθώρια στη μητέρα να σώσει τα παιδιά της και τον εαυτό της. Ο πατέρας είναι οδηγός στο επάγγελμα και όταν έγινε το τραγικό συμβάν βρισκόταν εκτός Θεσσαλονίκης.

Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σπίτι, εντόπισαν τα δύο παιδιά νεκρά και απανθρακωμένα μέσα στο παιδικό τους δωμάτιο, ενώ η μητέρα, βρισκόταν πίσω από την εξώπορτα της κατοικίας, που ενδεχομένως να προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της οικίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ