Κλειστή η Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Νέα Εθνική Οδός Αθηνών - Πατρών, στο 191ο χιλιόμετρο, στο ύψος του Ψαθοπύργου, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει ταλαιπωρία στους εκδρομείς του Πάσχα που ταξιδεύουν προς την Πάτρα.
Η διακοπή θα διαρκέσει για χρονικό διάστημα δυο ωρών περίπου ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εκ περιτροπής αποκλειστικά από το ρεύμα προς Αθήνα. Οι οδηγοί θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στο σημείο εκτελούνται οι αναγκαίες εργασίες επισκευής του οδοστρώματος και για το λόγο αυτό διεκόπη η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, μέχρι την ολική αποκατάσταση της φθοράς.
SPONSORED
Πέθανε ο πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ Γεώργιος Δριτσάκος
17:31
Δημοσκόπηση RealPolls: Σταθερή πρωτιά ΝΔ - Δεύτερος ο Τσίπρας, τρίτη η Καρυστιανού
17:27
Μια υπεύθυνη δήλωση θα αρκεί αντί για πλήθος δικαιολογητικών στο Δημόσιο - Χατζηδάκης: «Έγινε πράξη»
17:17
Λίβανος: Εντολή εκκένωσης από τον ισραηλινό στρατό για την Τύρο και τις γύρω περιοχές
17:11