Κλειστή η Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Νέα Εθνική Οδός Αθηνών - Πατρών, στο 191ο χιλιόμετρο, στο ύψος του Ψαθοπύργου, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει ταλαιπωρία στους εκδρομείς του Πάσχα που ταξιδεύουν προς την Πάτρα.
Η διακοπή θα διαρκέσει για χρονικό διάστημα δυο ωρών περίπου ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εκ περιτροπής αποκλειστικά από το ρεύμα προς Αθήνα. Οι οδηγοί θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στο σημείο εκτελούνται οι αναγκαίες εργασίες επισκευής του οδοστρώματος και για το λόγο αυτό διεκόπη η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, μέχρι την ολική αποκατάσταση της φθοράς.
Κυρανάκης για καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου: «Αν χρειαστεί, θα απαντήσουμε στο πεδίο»
10:32
Πώς είναι η εμπειρία διαμονής σε ένα από τα πιο ιστορικά grand hotels της Ευρώπης;
10:18
Κάθε email και 250.000 ευρώ: Οι κίνδυνοι και το κόστος από το μπαράζ απειλών για βόμβες σε αεροσκάφη
10:05
Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο Τόμας Μαρκλ, πατέρας της Μέγκαν - Τα ευρήματα του FBI στο σπίτι του
10:02