Με όρους προ πανδημίας θα λειτουργεί το ΕΣΥ μετά τις 15 Μαρτίου
Ανανεώθηκε:
Αλλάζει η συνταγογράφηση φαρμάκων, θεραπευτικών πράξεων και διαγνωστικών εξετάσεων στους ανασφάλιστους πολίτες, μετά τις 15 Μαρτίου.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, η συνταγογράφηση φαρμάκων, θεραπευτικών πράξεων και διαγνωστικών εξετάσεων στους ανασφάλιστους πολίτες, θα γίνεται μόνο από ιατρούς δημόσιων νοσοκομείων και δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, από τις 15 Μαρτίου του 2022, με δεδομένο ότι από τότε όλες οι υγειονομικές μονάδες θα λειτουργούν, όπως πριν από την κλιμάκωση της πανδημίας.
Αρχικά, είχε γίνει γωστό ότι η συνταγογράφηση για τους ανασφάλιστους θα ίσχυε από την 1η Μαρτίου του 2022,σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, ωστόσο δόθηκε παράταση μέχρι και τις 15 Μαρτίου του 2022.
Όπως τονίζεται, η εν λόγω απόφαση ελήφθη για την αποφυγή περαιτέρω πίεσης στις δημόσιες υγειονομικές μονάδες, λόγω της πανδημίας COVID-19.
Morgan Stanley για METLEN: Σύσταση «Overweight» με τιμή-στόχο τα 5600 ευρώ
12:00
Υεμένη: Ο πρόεδρος αλ Αλίμι μιλά για έφοδο με σκοπό την ανακατάληψη του συνόλου της χώρας
11:59
Ο «Βασιλιάς του Βαλς» André Rieu έρχεται στο TELEKOM Center Athens την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2027
11:44
Υπόθεση βιασμού στο Κορνέλ: Η καταγγέλλουσα δέχεται απειλές, δήλωσε ο δικηγόρος της
11:43