ΕΛΛΑΔΑ

Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα

Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα
Χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται την Καθαρά Δευτέρα INTIME/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Άστατος παραμένει ο καιρός σήμερα Τρίτη με την θερμοκρασία να παραμένει χαμηλή λόγω του ψυχρού βαρομετρικού της νότιας Ιταλίας που επηρεάζει και τη χώρα μας.

Ο μήνας Μάρτιος κάνει ποδαρικό με κρύο και βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τα δυτικά της χώρας. Επίσης, αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα στα βόρεια και κεντρικά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας.

Βοριάδες θα επικρατήσουν σε Ιόνιο και Αιγαίο εντάσεως έως 5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Για σήμερα αναμένεται κατά διαστήματα νεφελώδης καιρός με πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο στα πιο βόρεια τμήματα του νομού.

Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι 11 βαθμούς Κελσίου τις μεσημβρινές ώρες.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Ελαφριά χιονόπτωση αναμένεται γύρω από το κέντρο της πόλης. Τσουχτερό κρύο και χαμηλές θερμοκρασίες που δεν θα ξεπεράσουν τους 7 βαθμούς Κελσίου, αναμένεται για τη Θεσσαλονίκη.

Άστατος προβλέπεται ο καιρός στο νοτιανατολικό Αιγαίο με πρόκαιρες καταιγίδες στην περιοχή της Κρήτης και των Δωδεκανήσων

Από την Τετάρτη το κύμα κακοκαιρίας μετατοπίζεται προς τα ανατολικά και νότια και προβλέπεται βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη με έντονη όμως την αίσθηση του κρύου.

Παρασκευή και Σάββατο αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα δεν προβλέπεται να αλλάξει ιδιαίτερα, καθώς θα έχει χαμηλές θερμοκρασίες στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ