Ναυάγιο στη Μυτιλήνη με νεκρούς - Σε εξέλιξη έρευνες από ξηρά και θάλασσα
Ναυάγιο με έξι νεκρούς σημειώθηκε στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά του εργοστασίου της ΔΕΗ στην Επάνω Σκάλα της πόλης της Μυτιλήνης.
Το ναυάγιο έγινε αντιληπτό με το πρώτο φως, το πρωί, από περαστικούς, οι οποίοι αντιλήφθηκαν τα άψυχα σώματα που ξέβρασε η θάλασσα.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για επτά νεκρούς, όμως επίσημα το υπουργείο Ναυτιλίας ανέφερε έξι σορούς που δεν έφεραν σωσίβια, ενώ σε ναυάγιο αποδίδονται οι πρώτες εκτιμήσεις.
Λίγο μετά τις 8 το πρωί, η τελευταία ανευρεθείσα σορός μεταφέρονταν από την ακτή στο ΕΚΑΒ και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για νεκροψία.
Μετά τις 8.30 ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος επιχειρούσε για τυχόν ανεύρεση πνιγμένων ή επιζώντων, καθώς και κλιμάκιο και πλοία του Λιμενικού- Ελληνικής Ακτοφυλακής, αλλά και περιπολικό της Αστυνομίας από ξηράς βρίσκονταν στην περιοχή.
Η πρώτη «Αιματηρή Σελήνη» του 2026 έχει ήδη ημερομηνία: Ποιοι και πότε θα τη δουν
12:04
Ξανά μαζί στο σίκουελ του «Once Upon a Time in Hollywood» Μπραντ Πιτ και Ντέιβιντ Φίντσερ
11:58
Το «στρατηγείο» του mega κυκλώματος με τα λαθραία τσιγάρα: Ο «Κινέζος», το «καρούμπαλο», τα «τσουβάλια» και η ζημιά 1,5 εκατ. (pics)
11:55
Ζαχαράκη: Απώτερος στόχος η κατάργηση των Πανελλαδικών - Θα γίνει όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες
11:51