Στο Πόρτο Καρράς θα φιλοξενηθούν Έλληνες της Ουκρανίας με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη
Στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ιβάν Σαββίδη στο Πόρτο Καρράς της Σιθωνίας θα φιλοξενηθούν Έλληνες που εγκατέλειψαν την Ουκρανία και έρχονται στην Ελλάδα λόγω του πολέμου.
Υπενθυμίζεται ότι είναι σε εξέλιξη κομβόι Ελλήνων που εγκατέλειψαν την Μαριούπολη, στη νότια Ουκρανία, με ειδικό σχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών, μετά και την οδηγία από τις ρωσικές δυνάμεις να εγκαταλείψουν την πόλη μέχρι την Τετάρτη.
Ο επιχειρηματίας, σε συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση, έδωσε εντολή σε στενούς του συνεργάτες να προετοιμάσουν ένα από τα δύο κτήρια στο ξενοδοχειακό του συγκρότημα στο Πόρτο Καρράς, για να φιλοξενηθούν Έλληνες πρόσφυγες που εγκαταλείποουν την Ουκρανία.
Ο Ιβάν Σαββίδης, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, παρακολουθεί στενά όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και επιθυμεί να καταστεί σαφές ότι στέκεται στο πλευρό των προσφύγων του πολέμου.
Το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Σιθωνία Πόρτο Καρράς διαθέτει 407 δωμάτια.
Λαβρόφ: Kανένα στοιχείο ότι το Ιράν σχεδίαζε να κατασκευάσει πυρηνικά όπλα
13:43
«Ναι» από Στάρμερ σε «περιορισμένη χρήση βρετανικών βάσεων με αμυντικό σκοπό» - Τι είπε για το drone
13:42
ΠΑΣΟΚ: Ναι στην στήριξη του Κυπριακού λαού, μακριά από κάθε εμπλοκή στον πόλεμο
13:36
«Μαύρη Τρίτη» στο Χρηματιστήριο – Πάνω από 5% οι απώλειες
13:23