ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας που είχε απαχθεί στο Μενίδι - Οι δράστες πήραν ένα ποσό από τα λύτρα

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας που είχε απαχθεί στο Μενίδι - Οι δράστες πήραν ένα ποσό από τα λύτρα
Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος επιχειρηματίας που είχε απαχθεί στο Μενίδι INTIME

Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος επιχειρηματίας που είχε απαχθεί στο Μενίδι, στις 29 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο επιχειρηματίας αφέθηκε από τους απαγωγείς του στο Τατόι, ενώ οι απαγωγείς πήραν ένα ποσό από αυτό που είχαν ζητήσει ως λύτρα.

Υπενθυμίζεται, ότι οι Αρχές παρακολουθούσαν την υπόθεση από κοντά, αλλά διακριτικά, καθώς, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα στο CNN Greece υψηλόβαθμο στέλεχος της Κατεχάκη, στόχος ήταν να είναι καλά ο 40χρονος και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Οι απαγωγείς του επιχειρηματία είχαν κάνει γνωστές τις απαιτήσεις τους στην οικογένεια, ζητώντας το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Σύμφωνα με τους αναλυτές της ΕΛΑΣ, το γεγονός ότι οι απαγωγείς γνωστοποίησαν σχετικά νωρίς το ποσό που ζητούσαν ως λύτρα, ενώ έδειξαν και φωτογραφία του απαχθέντος, σήμαινε ότι οι δράστες δεν έχουν στα σχέδιά τους μία απαγωγή που θα κρατούσε μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως είχε παρατηρηθεί σε άλλες περιπτώσεις που τα σήματα είχαν μείνει στα χέρια των απαγωγέων ακόμα και μήνες.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του επιχειρηματία ανταλλακτικών δύο ήταν οι κρίσιμες καταθέσεις για την έρευνα της υπόθεσης. Η μία είναι του αδελφού του 40χρονου και η δεύτερη είναι της φίλης του, με την οποία μιλούσε στο κινητό την ώρα που τον άρπαζαν οι απαγωγείς.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες θύμα ληστείας είχε πέσει και ο αδελφός του επιχειρηματία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ