ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων για ροζ βίντεο

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων για ροζ βίντεο
Ο 25χρονος μουσικός είχε ανακοινώσει πως θα βάλει τέλος στη ζωή του, μετά τη διακίνηση ροζ βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος INTIME / Αρχείου

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος πέντε ατόμων έπειτα από καταγγελία ενός 25χρονου μουσικού για ροζ βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος και φέρεται να διακινήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πολύμηνη έρευνα της Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό δικογραφίας, που θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, στην οποία περιλαμβάνονται μία γυναίκα ηλικίας 31 ετών και τέσσερις άνδρες, εκ των οποίων δύο 23χρονοι, ένας 26χρονος κι ένας 25χρονος. Τα αδικήματα συνδέονται με παραβίαση προσωπικών δεδομένων, απόπειρα εκβίασης, συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση απορρήτου επικοινωνιών.

Μετά τη φερόμενη διαρροή του ροζ βίντεο, στις αρχές του περσινού Φεβρουαρίου, τα ίχνη του μουσικού είχαν εξαφανιστεί κι ο ίδιος είχε εκφράσει μέσω διαδικτυακών αναρτήσεων την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του καταγγέλλοντας παράλληλα την ύπαρξη κυκλώματος, που κατά τα λεγόμενά του, βρίσκεται πίσω από την υπόθεση. Έπειτα από πέντε μέρες εξαφάνισης εντοπίστηκε από ειδική ομάδα της αστυνομίας, που είχε συσταθεί γι' αυτό τον σκοπό και μεταφέρθηκε για νοσηλεία. Τον τελευταίο καιρό ο μουσικός ζει στη Γερμανία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ