Εύσημα από Θεοδωρικάκο σε δύο αστυνομικούς που βοήθησαν γυναίκα να γεννήσει στο Μενίδι
Με τους δυο αστυνομικούς που βοήθησαν μια γυναίκα στην περιοχή των Αχαρνών να φέρει στο κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.
Σε ανάρτησή του στα social media ο Υπουργός τους αποδίδει τα εύσημα καθώς ανέδειξαν για ακόμη μια φορά την κοινωνική διάσταση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Χαρακτηριστικά έγραψε:
«Τηλεφώνησα πριν λίγο στους δύο αστυνομικούς, που χθες το βράδυ βοήθησαν στις Αχαρνές, μια γυναίκα να γεννήσει ολομόναχη, μέσα στο σπίτι της, τα δίδυμα παιδιά της. Ο Δημήτρης Λαζαρίδης και ο Βασίλης Κριτσανίδης αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται με ανθρωπιά δίπλα στον πολίτη. Πολλά συγχαρητήρια από καρδιάς!».
Δείτε το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. από τη γενναία πράξη των δύο αστυνομικών στο Μενίδι
SPONSORED
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απορρίφθηκε και σε β' βαθμό η τουρκική προσφυγή κατά της ακύρωσης του εμπορικού σήματος Turkaegean
17:50
ΕΛΛΑΔΑ
Έξοδος Αγίου Πνεύματος: Ουρές χιλιομέτρων στην έξοδο προς Λαμία - Αργές ταχύτητες σε διόδια, Πειραιά
17:41
ΣΠΟΡ
Στη Βουδαπέστη ο Αντετοκούνμπο για τον τελικό του Champions League - Τα προγνωστικά του
17:37
ΚΟΣΜΟΣ
Γκαλιμπάφ: H Τεχεράνη δεν αποσπά παραχωρήσεις μέσω του διαλόγου αλλά με πυραύλους
17:28
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ