Λαμία: Λούστηκε με βενζίνη και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του
Ένας 52χρονος Λαμιώτης προσπάθησε το πρωί του Σαββάτου, 05 Μαρτίου να βάλει τέλος στη ζωή του σε περιοχή της δυτικής Φθιώτιδας. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport μετέβη με το αυτοκίνητο του πάνω από τον Τυμφρηστό του δήμου Μακρακώμης και μερικές εκατοντάδες μέτρα από το χωριό του και προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί.
Περιέλουσε το σώμα του με βενζίνη και έβαλε φωτιά, προκαλώντας στο σώμα του πολλά εγκαύματα. Ο ίδιος εντοπίστηκε από διερχόμενους που έσβησαν τη φωτιά και ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καρπενησίου όπου διασωληνώθηκε, ωστόσο η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή και θα χρειαστεί η διακομιδή του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο.
Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το ΑΤ Σπερχειάδας.
Τα μωρά των γιγάντιων δεινοσαύρων ήταν εύκολη λεία για τους θηρευτές της Ιουρασικής εποχής
18:13
Γεραπετρίτης: Η υπεράσπιση της πολυμέρειας και του Διεθνούς Δικαίου είναι κρισιμότερη από ποτέ
18:02
Στην Ουάσιγκτον ο Ν. Δένδιας: Στο επίκεντρο η αμυντική συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ
17:50
Συναγερμός για την εξαφάνιση 64χρονου από τον Πειραιά
17:42