ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Φίλιππος: Σε ποιες περιοχές κλείνουν τα σχολεία

Κακοκαιρία Φίλιππος: Σε ποιες περιοχές κλείνουν τα σχολεία
Όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κεντρική Μακεδονία παραμένουν κλειστές INTIME/ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Οι χαμηλές θερμοκρασίες, ο παγετός και το χιονόνερο που ήδη πέφτει σε πολλές περιοχές λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος» που ξεκινάει από σήμερα Τετάρτη σε όλη τη χώρα, τα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας θα παραμείνουν κλειστά.

Συγκεκριμένα, κλειστές θα παραμείνουν σήμερα, Τετάρτη 9 Μαρτίου, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στους δήμου Νάουσας, Βέροιας και Δίου – Ολύμπου, στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με το thestival.gr.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

«Από τον Δήμο Βέροιας ανακοινώνεται ότι σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 αναστέλλεται η λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Βέροιας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Σχολεία Ειδικής Αγωγής) λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν».

«Ο Δήμος Νάουσας ενημερώνει ότι σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, σχολεία Ειδικής Αγωγής, όπως επίσης παιδικοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ) λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν».

«Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει πως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών τα σχολεία σήμερα, Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης και τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση κατόπιν υπόδειξης των Διευθύνσεων Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας».

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Ισχυρές χιονοπτώσεις στη χώρα - Πότε περιμένουμε χιόνια στην Αττική

ΔΗΜΟΦΙΛΗ